You are here:--Jawatan Kosong di Jabatan Kimia Malaysia

Jawatan Kosong di Jabatan Kimia Malaysia

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Kimia Malaysia 2018 sebagaimana berikut:

1. Pembantu Makmal C19

(13 kekosongan)

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Keutamaan kepada calon yang mempunyai matapelajaran kimia dan kimia gunaan

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online di Laman SPA Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Tarikh Tutup : 18 MAC 2018

PERMOHONAN JAWATAN
Permohonan jawatan dibuka sepanjang tahun. Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online SPA. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

2018-03-04T12:15:14+00:00 March 4th, 2018|Categories: Semua Negeri|Tags: |0 Comments

Leave A Comment

error: Content is protected !!